• Optimal bemanning for din bedrift

  • Trenger din bedrift å ansette eller leie inn en vikar på deltid eller heltid? Skal du ansette?
    Vi finner den rette for deg.

  • Vi har eller finner arbeidskraften du trenger til faste stillinger, vikarer ved sykefravær, ferie og permisjoner.

Rekruttering av nye medarbeidere

Når aktiviteten på arbeidsplassene er økende, kan det bli behov for ekstra arbeidskraft. Det er da vi kommer inn i bildet. Vi kan bistå med å finne kvalifisert personell ihht din bedrifts ønsker og krav. Til vikariater; sykdomsperioder, permisjoner, sesongarbeid eller direkte rekruttering. Vi er her for deg, Vex Gruppen din gode Partner!

Hva kan vi bistå med i rekrutteringsprosessen?

Vex Gruppen, Din lokale partner –  Vi rekrutterer for deg!

Skal din bedrift ansette? I dag er det rekordlav arbeidsledighet, som betyr at det kan være utfordrende å finne gode kandidater til de fleste stillinger. Skal vi finne den rette kandidaten for deg og din bedrift?

Rekrutteringsprosesser er tidkrevende og omfattende. Har du en travel hverdag og ikke finner tid til rekrutteringsarbeid, eller trenger du en sparringspartner for å avhjelpe med hele eller deler av rekrutteringsprosessen? Tid er penger. Vi skreddersyr løsninger for deg og din bedrift.

Vi har i tillegg et godt nettverk og en stor database med dyktig personell der mange av kandidatene ikke er aktive jobbsøkere, men ønsker å bli kontaktet av oss for nye spennende stillinger. 

Vi er sertifisert og lisensiert på Personprofiler, og har jobbet med Rekruttering i 27 år. Vi har mennesket i fokus og vi er her for deg!

Vex Gruppen - Din gode Partner!

Din bedrift kan derfor trygt velge og bruke Vex-Gruppen til bistand ved bemanning og rekruttering. Vi har kvalitetssikrede systemer og prosedyrer til alle ledd i prosessen, da vi er en Revidert Arbeidsgiver fra NHO.
Bedriften er over 27 år og vi har bred erfaring fra bemanningsbransjen. Vi har mange års erfaring fra næringslivet generelt, ulike stillinger og nivå. Dette gjør oss i stand til å forstå hvilken kompetanse din bedrift trenger når du angir hvilken stilling dere trenger hjelp til å besette.

Vex Gruppen er spesialister innen bemanning og rekruttering av ulike typer stillinger

Vi leverer personell innen prosjektadministrasjon, merkantilt og teknisk, ulike bransjer på alle nivå.
Vi er her for deg, Vex Gruppen, Din gode Partner!
© Vex-Gruppen AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram