Optimal bemanning for din bedrift

FOR KUNDER

Rekruttering av nye medarbeidere

Når aktiviteten på arbeidsplassene er økende, kan det bli behov for ekstra arbeidskraft. Det er da vi kommer inn i bildet. Vi kan bistå med å finne kvalifisert personell ihht din bedrifts ønsker og krav.

Skal din bedrift ansette? Få hjelp i dagens utfordrende marked

I dagens tid med rekordlav arbeidsledighet, kan det være en stor utfordring å finne de beste kandidatene til ledige stillinger. Vex Gruppen står klar til å hjelpe deg med å finne den rette kandidaten som passer perfekt for din bedrift. Med vår ekspertise og erfaring i rekruttering, sikrer vi at du får kvalifiserte ansatte som kan bidra til din bedrifts suksess.

Effektive rekrutterings-prosesser som sparer deg tid og ressurser

Rekruttering tar tid og krever innsats. Hvis du har en travel hverdag og ikke finner tid til å håndtere rekrutteringsarbeidet, eller hvis du ønsker en samarbeidspartner som kan bistå med hele eller deler av prosessen, er Vex Gruppen her for deg. Vi forstår verdien av tid som en ressurs, og vi skreddersyr løsninger som passer dine behov og din bedrifts krav.

Bygg på vårt sterke nettverk og tilgjengelige kandidatbase

Vi har ikke bare erfaringen, men også et omfattende nettverk og en stor database med dyktige kandidater. Mange av disse er ikke aktivt på jobbjakt, men de ønsker å bli kontaktet av oss for spennende nye muligheter. Vår sertifisering og lisensiering på Personprofiler gir oss innsikt i å matche riktig personlighet til riktig stilling. Med 27 års erfaring i rekrutteringsbransjen, setter vi mennesket i fokus og er her for å hjelpe deg å finne de beste kandidatene.

Hva kan vi bistå med i
rekrutteringsprosessen?