Rekrutteringsbyrå med lang erfaring

Vi matcher rett person på rett plass!

Våre ansatte
Vex-Gruppen Bemanning og Rekruttering har fokus på mennesker. Mennesker er vår kapital. Vår kunnskap og erfaring har gjort at vi er en foretrukken partner for flere av våre kunder. Vi selger tjenester til privat og offentlig næringsliv, ulike bransjer på alle nivå, på Sotra i Bergen, Vestland.
Vex-Gruppen er et lokalt og privateid Rekrutterings og Bemanningsbyrå. Selskapet ble etablert i 1996 på Straume i Øygarden og har i alle år levert dyktige medarbeidere til våre spennende lokale og internasjonale kunder. 

Våre kunder er solide og jevnt fordelt over ulike bransjer og ulike type stillinger. Vi leverer både merkantilt, teknisk administrativt og div. teknisk fagpersonell. Ta kontakt med våre dyktige rådgivere, de har god kompetanse og du vil få den hjelpen du trenger.

Vi kan levere personell til ulike bransjer på alle nivå

Kontor Administrative – og Prosjekt administrative stillinger

Økonomi, regnskap og finans

Fagarbeidere med div fagbrev

Ingeniører div., Prosjektledere og tekniske tegnere

Lager og logistikk

Produksjonsmedarbeidere

Hjelpearbeidere, diverse

Selgere, inne - ute

Rådgivning, Coaching, karriereveiledning

Analyseverktøy, personprofil

Hvorfor velge oss?

Mange av våre kunder velger Vex-Gruppen fordi vi er de vi er! Vårt selskap er privateid og lokal, og ikke minst – vi er kjent for å levere god kvalitet, yter god service og har god oppfølging under hele oppdragsperioden. I tillegg er vi alltid tilgjengelige. Vex-Gruppen er over 27 år og til sammen har vi over 70 års erfaring fra vår bedrift i bemanningsbransjen. Jobbsøkere velger oss, da det er vi som er kjent for å ha de gode jobbene! Vi jobber tett på – velg oss du også!

Vi er her for deg. Vex Gruppen, Din gode Partner!

Våre ansatte

Bente Moen Borge

Partner/daglig leder

Linda M. Moen

Partner/ Senior rådgiver og rekrutterer

Anja T. Moen Arefjord

NK/Senior rådgiver

Vi er medlem i:

© Vex-Gruppen AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram